vara

sâmbătă, 12 februarie 2011

cine să-i înţeleagă...

... pe OMIŢI ??? :(
Noi ? nu prea credem că !!!

"Picturile, realizate printre multe alte animale de la zoo si de tigrii, înfăţişează amprentele lăbuţelor sau, mai sofisticat, imagini abstracte create din linii trase cu pensula.

Toate operele expuse au fost vandute ulterior în cadrul unei licitaţii.

Gala a fost organizată în parteneriat cu Association of Zoos and Aquariums (AZA), din SUA, şi a avut ca scop strângerea de fonduri pentru îmbunătăţirea programelor de conservare a speciilor din gradinile zoologice.

În accepţiunea specialiştilor, pictura este una dintre metodele folosite cu success în stimularea mentală a animalelor"

informează... wtopnews.com.


părerea noastră e
NEGATIV !
nici un MOTIV, oricîte aţi inventa, nu justifică aşa ceva
trataţi-vă, SĂLBATICILOR !!!

7 comentarii:

  1. Nu cred ca exista tratamente!Boala e prea evoluata pentru "animalele" in doua picioare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intotdeauna exista speranta...mama ei de speranta!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Stimularea mentala a animalelor" cred ca ar trebui sa implice reproducerea unor situatii tipice habitatului natural al animalului respectiv. Pentru asta este insa necesara DRAGOSTEA. Mai greu cu Homo Sapiens, propasit printre fier si betoane, si la care orice resursa (inclusiv cele sentimentale/emotionale) se reduc la sume de bani :(

    Cine a tinut in brate un purcel, un pisoi sau un catel si a interactionat cu ei ca un om traind in armonie cu natura, poate intelege cat de absurde sunt unele manifestari ale omului vitregit de contactul cu intelepciunea eterna a Naturii, cu frumusetea ei demna de veneratie mai mult decat orice creatie umana...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Vlad- important ar fi sa inteleaga si AIA dar banul pe linga ca nu are miros mai si scuza toatele
    inca !
    vai s-amar :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, banii chiar au miros (la propriu :) ) si nu reprezinta decat o reducere brutala, artificiala si rudimentara, a resurselor la un simbol.

    Omul are nevoie atat de frumusete naturala, cat si culturala. Una fara alta nu se poate. Cati dintre semenii nostri au acces la asa ceva? Asa putem stabili destul de bine cam cati dintre semenii nostri au ceva sanse sa fie intregi la dibla ;) . Deci, cam la ce ne-am putea astepta de la oameni, in general, si de la omenire per ansamblu... Brrr!

    RăspundețiȘtergere