vara

joi, 8 martie 2012

O SINGURĂ ZI ...

O singură ZI, o singură dată în an, o singurătate care este cu fiecare an tot mai accentuată, tot mai dureroasă, tot mai pustiitoate ...
La foarte mulţi ani ? :(
acelora care AVEŢI , încă, MAME


Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

 Corinteni 13: 4-7- "Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul."

4 comentarii:

  1. La multi ani!
    Sa fii iubita si alintata astazi si in toate zilele anului!

    RăspundețiȘtergere
  2. gînd drag şi bun din partea noastră, mulţumim frumos:)
    La mulţi ani!, tuturor minunatelor de oriunde şi în fiecare zi/ noapte, an după an

    RăspundețiȘtergere
  3. Sărut mâna și scuze că dau „buzna” așa pe nepusă masă,dar cred că acum,ieri sau azi este ziua ta de naștere și am vrut să zic La mulți ani cu multă sănătate și fericire cât mai multă,numai fericire dacă se poate!
    Dacă am dat în bară scuze,am acest talent „in dotare”.Sunt cunoscut în lume ca un „ratator” !
    Gânduri bune îți trimit

    RăspundețiȘtergere
  4. :) ieri, 12
    mulţumesc mult şi drag

    RăspundețiȘtergere