luni, 15 noiembrie 2010
cică
Gălăgioasa asta mică ne povesteşte, NOUĂ (!!!, hmmm)
că, de azi, o să mîncăm & bem
mai nimică
da, da...
... să o creadă ea
cînd cirip- cirip aşa
eu ?
miaaaaaaaa
iaurt dacă vreau, da' zău, n-aş prea mai vrea :)
ăştia ?
foaie verde
că s-au învăţat cu ea :)
dumnealui ?
ultima oară cînd l-am văzut prin casă
tot numai lapte
halea :)
mă abţin !!!
se aude daaaaaaaaaaaaa??? :)
ale lui sunt dietetice că
după atîtea injecţii, tocmai luate, merită
şi altceva
io ? n-am nimic împotrivă
dovezi c-am halit io ceva ? :p
coda con tutti :
am şutit o slănină de la vecina
şşşşttt...
să nu vă prind că pîrîţi
că nu vedeţi tot postul niciun şoric din ea.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cella! Aici e durere! O trimit şi pe Missouri, să se chinuie şi ea cu astfel de imagini.
RăspundețiȘtergereDar eu te rog cu smerenie: dă-mi reţeta prăjiturii cu grilaj deasupra! Toată copilăria mea bunica avea în cuptor prăjituri şi de foarte multe ori era chiar prăjitura aceea, dar eu nu m-am învrednicit să aflu reţeta şi bunica nu mai este.
Te rog!!! :D
o rog pe specialista familiei sa ti-o scrie:)
RăspundețiȘtergerenoi suntem cu halitul
altii cu gatitul
de ! :)))
oricum, e un deliciu cu prune asta DA!!!
Draga Diana, prajitura nu e greu de facut.Sa-ti dau reteta mea:se face un aluat din: faina, putina sare,1-2 oua,untura de casa (cit o nuca)sau ulei, drojdie, un cubulet(in prealabil "desfacuta"in doua-trei linguri de faina, o lingurita de zahar si putin lapte caldut,putina apa calda.Deci cum spuneam din toate astea facem un aluat pe care il framintam bine, apoi il punem la dospit pina creste.Daca faci placinta cu prune, pina dospeste aluatul, desfaci prunele in jumatati si scoti simburii din ele.cind aluatul e dospit il imparti in doua;jumate intinzi o foaie si o pui intr-o tava pe care ai uns-o cu putin ulei.Peste foaia din tava presari putin gris, apoi pui prunele;sa acopere toata suprafata foii de aluat.Peste prune poti sa presari putin zahar si zahar vanilat.Din aluatul ramas intinzi iar o foaie si cu pintenul de taiat aluat tai fisii pe care le intinzi peste prune sau daca nu ai pinten rupi bucati de aluat si le modelezi pina se intind ca niste coarde(noi asa ii mai spunem prajitura sau placinta cu corzi)si le pui peste prune in x, pina se acopera toata suprafata.Apoi spargi doua oua, le bati bine si cu ele ungi toartele si apoi o bagi la cuptor.E coapta cind ai bagat o scobitoare si nu se lipeste aluatul de ea.Poti sa faci placinto-prajitura si cu brinza dulce sau scoaca (cum ii zicem noi);in loc de prune pui brinza dulce pe care ai amestecat-o cu zahar, oua , coaja de lamiie si putina smintina.E grozava!Sper sa te descurci!
RăspundețiȘtergereSărut mâna! Voi încerca reţeta sâmbătă. :)
RăspundețiȘtergerepentru cutu furacios:
RăspundețiȘtergeredaca-i vecina cu cocosul bine i-ai facut.
dar trebuie sa imparti cu celalalt cutu si snejinka, e clar?
păiiii
RăspundețiȘtergeremîrrrrrrrrrr
aia-i fuarte rea, m-a înjurat:(
de la cea bună, care lasă la îndemînă, am şutit:)
şi dauuuuuuuu că-s bunnn şi dau şi palma la fund pe care 'le'-am primit
snejinku doar miroase, el e mironosiţ:)
tu nu vezi ce haleşte? crezi că mă bagă pe mine şi pe capi în seamă cu slănina şi şoricii noştri dl. pricopsit? :p
Maître Pogonici e favoritul meu, rasfatat intre frunze si laptic.
RăspundețiȘtergere:)îi scriu un bileţel din partea ta şi îl ascund în grădină sub frunze să-l găsească la primăvară cînd s-o trezi.
RăspundețiȘtergereRăsfățați mici și drăgălași, bravo lor! Prăjiturile arată prea bine, fug! Bănuiesc eu că Tano și Capi le gustă. Pisicțele nu prea le au cu dulciurile. Snejinkuț le miroase de curios! ;) Aricel drăguț, se bucură de căldură... Numai minunății la voi, o oază de (acum pun un ”cellism”) neminciună! Pupici! :P
RăspundețiȘtergereera masa 'de post'. nu 'ţinem' că nu suntem vrednici:)
RăspundețiȘtergerepostul e altceva şi la noi DA, e doar neminciună
mulţumim !!!:)