vara

duminică, 13 februarie 2011

şezi mumos, mamă, domnu-ţi dă bombon

Mă scuzaţi, nu m-am putut abţine :)))
merita să vedeţi REacţiile lui Snejinku
- să-i dea mamiţa zăhărel ?, noi nu suntem mojici ca Bismark

11 comentarii:

  1. Genial de-a dreptul!Bubico e un scump!Cit despre Snejinku,ce sa mai vorbim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite d-aia as vrea eu ca toti cainii sa aiba peste 50kg :) Si cand pune mana un strain pe el - hap! avem un strain fara mana :D Si ulterior, si fara cap :D !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha Vlad, esti o figura!Pai cum ar arata un Westy terrier sau un bichon la 50 de kg?Apropo, sa stii ca ai nostri nu maninca mincare de la nimeni;asa i-am obisnuit, si nici nu ies pe strada, numai accdental sau cu lesa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca un Terrier Rusesc :D , un Schnauzer urias supraponderal :) sau un Bouvier de Flandra! Cred ca astia ar fi mai greu de momit cu "bombon" :D si nici atunci n-ar fi prea 'manevrabili'

    Da, mi se pare revoltator obiceiul de a lasa cainii (si copiii) de izbeliste, de parca toata lumea ar fi a tuturor, in devalmasie! D-aia s-a ajuns in situatia asta, cu caini "comunitari" si copii ai nimanui :( Da, de scapat, mai scapa pe strada, dar atunci ii prind destul de repede :)

    Cum i-ati invatat sa nu manance decat de la voi?! Asta chiar e o performanta :) !

    RăspundețiȘtergere
  5. Am uitat sa spun, asta inafara de gainile vecinilor;da' nici pe alea nu le-au mincat, numai s-au "jucat" cu ele, in sensul ca le-au muscat putin de cap.
    Pai stii cum i-am invatat?In primul rind le-am dat mincare buna asa ca n-a fost nevoie sa manince de la altii si oricum la noi in curte nu intra nimeni ca nu poate de ei, hahaha!N-au muscat pina acum pe nimeni, dar nu se stie niciodata cine va fi primul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Brrrr! Au omorat bietele oratanii :( ?! Vecinii n-au facut urat? Stiu ca pe la tara sunt destul de "energici" in anumite privinte...

    Si eu le dau mancare buna (carne - cruda, uneori - de vita/pui/peste, Orijen 6 Fish, lapte...) , dar tot mananca si porcarii :( Patratel, de exemplu, mananca varza, mere, prune, struguri, pepene, morcovi, pastarnac, telina, etc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alea sunt vitamine Vlade!Si Tano si Capi maninca tot felul de fructe si legume;tocmai au "devorat" niste clementine!Plus ca ei "consuma" aschii de lemne!Asa ceva n-am mai vazut pina acuma!Cu atita patos de ai zice ca-s oase cu maduva!Cu atacurile la gaini, asta e!Ei au vrut sa se joace, n-au avut intentii criminale!Vecinii au comentat (am vrut sa le platesc paguba, dar n-au acceptat), au zis sa-i pun in lant, ca la ce ne trebuie doi ciini (ei fiind crescatori de porci si gaini) etc.Noi nu tinem ciinii in lant, niciodata n-am facut asa ceva, nici n-o s-o facem!

    RăspundețiȘtergere
  8. OMUL CU CIOCOLATA !!!
    mmmmmmmmmm
    ce-mi placi :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu le dau si vitamine - supliment. Nutrivet, sau d-alea de la Pasteur, oase vitaminizate... Plus ca pe bietul Patratel n-am reusit sa-l ingras fara Power Dog, doza dubla (40g/zi), si mancare pana la refuz :D Ma acuza lumea ca nu-i dau de mancare, ca nu-l duc la doctor, ca "are ceva"... Acu' e mai lat in spate ca maica-mea :) !

    Si legume/fructe, mai inteleg... Dar cartoane, hartie, vata de sticla :( ?! Aveam o catelusa care, cand a imbatranit, manca pamant, sticla, etc! Nu puteai sa lasi nimic prin curte, ca isi infigea coltii in ele!

    Serghei, cainele nebun din padocul meu de maxima securitate, mananca lemne :) si haine. Ca un rozator sadea...

    Tinutul cainelui in lant e o barbarie! De ce nu padoc? Acum, cunosc pe cineva care a salvat niste caini periculosi (Rottweiler, ciobanesc carpatin, ciobanesc caucazian si, desigur, cel mai abuzat caine - pitbull) Are 4 padocuri separate, in jurul casei (sa nu se vada unii pe altii) si fiindca ii este groaza ca ar putea scapa le-a pus si lant, dar suficient de lungi cat sa se miste liber prin padocuri (cam cu 50cm mai lung decat diametrul tarcului). Ma mai duc eu sa-i harjonesc din cand in cand, ca sunt singurul care-i poate lua in brate :D

    D-asta mi-e groaza sa ma mut "la tara": daca dau de vecini care taie porcii/iepurii/viteii ca in Evul Mediu?! Eu nu rezist la asa ceva, ma duc cu ranga peste ei :( ! Doar la cabana e de mine si de cainii mei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vitamine le-am dat si eu primavara si toamna cind au inceput sa napirleasca.Cartoane, hirtie, sticla, zici?Hm, hm...sa stii ca n-am auzit pina acuma, ai nostri cel putin n-au mincat asa ceva(pina acuma!)!
    As vrea sa-i vad pe toti cei care-si tin ciinii in lant, in locul lor sa vada ce bine e!
    Pupam menajeria si va asteptam la chef!

    RăspundețiȘtergere