vara

joi, 24 iunie 2010

SPEDY, mai ceva decît gonzalez:)))

Domnia Sa
este unul dintre cei mai şi cei mai... AMICI ai noştri
Numele LUI, neîntîmplător, este SPEDY cel pinscher
este de-o veselie şi de-o j(u)oacă(rie) ceva ce n-aţi mai văzut, auzit ori experimentat dacă nu l-aţi cunoscut şi nu v-aţi întîmplător măcar intersectat
amical, am subliniat, garantat!
dar... în vremuri interesante are un hobby deosebit;)
mulllttt apreciat(de părinţii lui şi de noi, amicii, care(ne) luăm notiţe că avem de învăţat)
ascultă cu atenţie "lecţiile de viaţă" ale lui TATA şi pune pe fugă, pe bune, toţi cititorii de contoare şi agenţii fiscali care fac greşala vieţii lor să se apropie de locul care este "locul lui de apărat" nu faţă reacţiunii, cum poate v-aţi gîndit:))) ci CRIZEI de cash flow;)
ca să înţelegeţi ce vreau să zic
ham-ham...

Personalitatea...

... dumnealui

Pinscher-ul pitic este un cîine plin de viaţă şi intelient. Foarte jucauş şi curajos, Pinscher-ul pitic este uneori foarte încăpăţanat. Are tendinţa de a lătra mult, în special, cînd simte apropierea vreunui străin. Pinscher-ii sunt cîini loiali stăpînilor lor, fiind destul de protectivi. Aceşti cîini nu trebuie răsfăţaţi prea mult pentru că au tendinţa de a deveni tirani. Pinscher-ii învaţă foarte repede. Veţi fi uimiţi ce repede vă va înţelege şi asculta. Este indicat ca Pinscher-ul să socializeze din copilarie atît cu alţi cîini, cît şi cu oamenii.
Am subliniat oamenii avînd în vedere că cititoarii de contoare şi agenţii fiscali ... :)))
cu prietenii lui TATA e drag, jucăuş şi iubittt
"secretul" e bine păstrat, credem că undeva p-aici, eh... adică ham- ham şi iar haaammm
e! de gîndit:)
Are un background;) mîîîrrr
cre' că... special şi de mîrîit

Pinscher-ul pitic este un cîine originar din Germania de cîteva secole în urmă, şi deşi arată ca un Doberman Pinscher pitic, nu este înrudit cu acesta. Pinscher-ul pitic este, în realitate, o rasă mai veche decat Doberman-ul Pinscher. Rasa a fost creată în urma imperecherii diferitelor rase incluzînd ogarul italian, pinscher-ul german şi teckelul şi a fost iniţial utilizat pentru vînarea şobolanilor din grajdurile de vite. Se pare că ogarul italian s-a utilizat la ameliorarea rasei, pentru a-i conferi aspectul miniatural, uscaţiv, cu picioare lungi şi subţiri. Denumirea cîinelui vine de la cuvîntul "pinscher" care în limba germană înseamnă "terrier".

9 comentarii:

  1. Foarte dragut Speedy, un caine frumos, atent si educat. Bravo, ati ales amici buni, Tano si Capi! Banuiesc ca nici Snejinkut nu-i lasat deoparte. Va imbratisam cu drag! Zi buna!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce vremuri de "cacao" o sa urmeze, cred ca ar fi bine si necesar sa ne facem rost fiecare de un Speedy!Ar merita efortul si cheltuiala, la ce "randament" da!

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte drăgălaş, iar această afirmaţie o face o pisică, reţineţi! :)
    Noi avem patru câini, iar Mama şi Tata discutau despre faptul că le mai trebuie un catalizator, adică o sonerie, adică un căţel care să dea tonul, să înceapă să latre, să se agite, să alunge poştaşul, cititorii de contor şi agenţii fiscali. :) Fiindcă toţi cei patru câini mari suferă de-o lene incurabilă. "Latră tu!", "Era rândul tău!" conversează ei când vine cineva.
    Aşa că, mulţumesc pentru sugestie! O să-i spun Mamei.
    P.S. N-ai spus nimic despre relaţia lui Speedy cu pisicile...

    RăspundețiȘtergere
  4. Postasul sa nu-l alunge Missouri, ca poate vine cu pensia sau cu alocatia!Dar pentru cititorii de contoare si pentru agentii fiscali e ideal!!!!Cu pisicile cred ca e intr-o relatie buna, ca face parte dintr-o "familie" numeroasa din cite stim.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mirela- mulţumim şi vă dorim asemenea:)
    Snejinku vine mîine la noi
    a avut o săptămînă "interesantă":)))
    a trecut printr-o tentativă de logodnă
    şi DA! noi chiar ŞTIM să ne alegem PRIETENII
    în virtual e mai greu, că te orientezi doar după "gesturi": unii, de-un exempu de şterg din blogroll aşa dispreţuitor că nu aduci puncte în nuştiucefandoseli
    hammm- hammm- nmmîrrr cui o supără pe Cella dispare din orice
    o zi bună!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Monaaaa- hammmmmmmmmmmm
    hammmmmmmmmmmmmmmmmmm
    mîrrrrrrrrrrrrrrrr
    ştii tu:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Missouri- Spedy e un VIS:)
    acasa lui are aşa: 2 pisici cu 4 pisoi, 1 ciobănesc german, 2 tekeli cu 2 tekelici, multe curci şi curcani, gâşte franţuzeşti
    e.t.c.
    e o nebunie frumoasă acolo de mai rar
    RAI!:)
    a, am uitat păstrăvii:)))
    sper, la prima vizită să facem poze
    o să fie cevaaaaa mai mare dragul:)

    RăspundețiȘtergere
  8. wow, mi-ati dat o idee :P
    E foarte..."de iubit" si el! :)

    RăspundețiȘtergere